Gonna catch ‘em all… Pokémon!

Iedereen heeft vast al van de laatste hype gehoord: Pokémons vangen met Pokémon-GO! Ook op Lamswaarde is er van alles te halen, te vangen en te strijden. Vraag jij je ook al een tijdje af wat er bij de pomp te beleven valt met een mobieltje, wat je op het schermpje kan zien bij de kerk of misschien wil je ook Pokémons vangen op ’t Heilig land. Lees dan vooral mee!

In de directe omgeving van het dorp zijn 3 Pokéstops, een Gym en kan je op bepaalde plekken Pokémons vangen. Bij Pokéstop krijg je spulletjes als Pokéballen (die gooi je via je scherm op een Pokémon om hem te vangen), Potions (drankjes om je Pokémons sterker te maken), Revive (om je Pokémon terug tot leven te wekken), enz.. Bij een Gym kan je je Pokémons laten vechten zodat jouw team de Gym over kan nemen. Dan win je muntjes om in de Pokémonwinkel spulletjes te kopen en je Pokémons worden sterker. 

Pokéstop 1: Mijn Idee. Dit is bij het kunstwerk als je aan de Frederik Hendrikstraat het dorp binnen komt.

Pokéstop 2: Waterpomp Lamswaarde, in de Jac. de Waalstraat.

Pokéstop 3: Mariabeeld, bij het Knuffelpad aan de Boudeloodijk. 

De Gym van Lamswaarde: bij de H. Corneliuskerk in de Jac. de Waalstraat. 

Plekjes waar vaak Pokémons te vangen zijn vind je bij de Petrus&Paulushoeve in de Jac. de Waalstraat en café ‘de Koning’ op de hoek van de Dreef en de Frederik Hendrikstraat. Mooi excuus om daar meteen een hapje of een drankje te doen👍🏻