27 april: Koningsdag in Lamswaarde

https://celavoice.org/2023/06/05/zlbmetyl Op woensdag 27 april aanstaande vieren we https://www.thehiddenthimble.com/ox7s7xn1a Koningsdag. We gaan proberen daar een mooie dag van te maken. Daarom organiseren wij een aantal activiteiten om dit feest in ons dorp samen met u en de schooljeugd te vieren.

https://www.atriainnovation.com/yt3n9ik33

https://www.monteimport.com/zgol5nwd98 https://www.sidalava.org/bbidtpj9 Fiets versieren, spelencircuit en verkleedwedstrijd! https://www.higienistasvitis.com/tss288y20 In de ochtend gaan we weer met de schoolkinderen naar het voetbalveld, waar we na het vlag hijsen het bekende spelencircuit afwerken. De kinderen wordt gevraagd om, evenals vorig jaar, hun fiets (oranje) te versieren. Voor de leukst versierde fiets is er een prijs! Ook wordt aan de kinderen gevraagd om zich (oranje) te (ver)kleden. Ook het leukst verklede kind krijgt een prijs!

Buy Zepose Valium

https://cfpmaresme.org/96ejgyo https://www.bohotravel.org/2023/06/05/hyi3nxkpgq Fietsenrally Buy Valium Mexico City Wij hopen ook ’s middags op mooi weer zodat we met een grote groep fietsers van start kunnen gaan in onze fietsenrally. Kom lekker meefietsen, het is elk jaar een gezellige boel!

https://www.houseoftravelwaco.com/2023/06/05/uhz61ajjp

Buy Cheap Valium From India De deelnemers zullen weer worden ingedeeld in 2 categorieën. De eerste categorie omvat alle basisschoolleerlingen. De tweede categorie zijn de ouderen. In beide categorieën zijn prijzen te winnen!

https://freesurfmagazine.com/r8n978vf9

Lees het hier programma van Koningsdag 2016

https://fcmedical.co.za/wbzstm5