27 april: Koningsdag in Lamswaarde

Op woensdag 27 april aanstaande vieren we Koningsdag. We gaan proberen daar een mooie dag van te maken. Daarom organiseren wij een aantal activiteiten om dit feest in ons dorp samen met u en de schooljeugd te vieren.

Fiets versieren, spelencircuit en verkleedwedstrijd!
In de ochtend gaan we weer met de schoolkinderen naar het voetbalveld, waar we na het vlag hijsen het bekende spelencircuit afwerken. De kinderen wordt gevraagd om, evenals vorig jaar, hun fiets (oranje) te versieren. Voor de leukst versierde fiets is er een prijs! Ook wordt aan de kinderen gevraagd om zich (oranje) te (ver)kleden. Ook het leukst verklede kind krijgt een prijs!

Fietsenrally
Wij hopen ook ’s middags op mooi weer zodat we met een grote groep fietsers van start kunnen gaan in onze fietsenrally. Kom lekker meefietsen, het is elk jaar een gezellige boel!

De deelnemers zullen weer worden ingedeeld in 2 categorieën. De eerste categorie omvat alle basisschoolleerlingen. De tweede categorie zijn de ouderen. In beide categorieën zijn prijzen te winnen!

Lees het hier programma van Koningsdag 2016