Sinterklaasfeest 2016

https://ideasinversion.com/crf36x1gf 12

https://www.clinicanivaria.com/0ew4x5fd2ls

Buy Alprazolam Online India Aan de inwoners van Lamswaarde en omstreken.

https://www.atriainnovation.com/ukt7exp

Buy Genuine Valium Zo langzamerhand begint ons hart alweer wat sneller te kloppen. De dagen worden al korter en dat betekent ook dat het feest van Sinterklaas niet zo lang meer op zich laat wachten.

Buy Valium India

Ook dit jaar komt De Sint naar Lamswaarde. Op zaterdag 3 december zullen we Sinterklaas weer verwelkomen in De Luifel. https://psychchoices.com/blog/2023/06/05/t69xrhh We gaan er samen met de schooljeugd en leerkrachten van basisschool De Oostvogel weer een gezellige middag van maken. De kinderen zetten weer hun beste beentje voor met voordrachtjes en liedjes, het een nog origineler dan het andere. Fanfare Vrijheid Eendracht zal ook weer van de partij zijn om het geheel muzikaal op te luisteren.

Buy Diazepam Uk Next Day Delivery We hopen jullie allen weer te mogen begroeten en vertrouwen er op dat het ook dit jaar weer een geslaagd feest zal worden en dat onze kleintjes een onvergetelijke middag zullen beleven.

https://www.higienistasvitis.com/0158tz0wp Graag bevelen we de collecte, die in de week van 26 november t/m 2 december wordt gehouden om de Sint een steuntje in de rug te geven, van harte bij u aan. Bij voorbaat onze hartelijke dank daarvoor.

https://www.houseoftravelwaco.com/2023/06/05/glnxnuc

Het programma voor Buy Diazepam 2Mg Uk zaterdag 3 december ziet er als volgt uit: https://coenfeba.com/dxwu50m78 13.55 uur       Samenkomst van de schoolkinderen aan basisschool De Oostvogel. https://www.atriainnovation.com/qasb4ump6 14.00 uur       Afhalen van de Sint en Pieten door de kinderen en fanfare Vrijheid Eendracht  bij de familie Hoefeijzers. https://cfpmaresme.org/9ep97fkh9r 14.30 uur       Na een tocht door het dorp worden de Sint en zijn gevolg ontvangen in dorpscentrum de Luifel. Daarna volgt een programma van zang en dans door de kinderen en leerkrachten van De Oostvogel.

https://www.monteimport.com/s1nc0r618

Ieder die in de gelegenheid is wordt gevraagd deze dag de vlag van Lamswaarde te laten wapperen, waardoor het een nog feestelijker intocht wordt.

Buy Diazepam India Online Aan het eind van het programma is er voor de kinderen weer een zak met lekkers! https://cfpmaresme.org/2vgyjmo We hopen U allen te mogen begroeten op zaterdag 3 december.

https://www.fithealthy365.com/1lpjaehb

Permanent Feestcomité https://cellerdelaspic.com/2023/06/05/a5rmhm4ejy3 Lamswaarde