RaboClubKas-actie: help met jouw stemmen!

https://www.foroacce.com/d15auc0n Dit voorjaar staat in het teken van Rabo Clubkas. Rabobank Zeeuws-Vlaanderen draagt het Zeeuws-Vlaamse verenigingsleven een warm hart toe en organiseert daarom dit jaar de Rabobank Clubkas Campagne voor verenigingen en stichtingen. Natuurlijk doet de dorpsraad ook mee, net als een aantal andere verenigingen en clubs op het dorp, want met een extra bijdrage voor onze clubkassen kunnen we mooie dingen doen op het dorp!

https://infoavan.com/jyfitop75u

https://fundacionfdi.org/2023/09/20/cbqoxc1h Tramadol Order Cheap Stem van 6 t/m 18 april 2017: https://cafearabo.com/egfkibev8y6 In deze periode mogen alle ‘leden’ van Rabobank Zeeuws-Vlaanderen maximaal 5 stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs en/of stichtingen. Ieder lid mag maximaal 2 van de vijf stemmen toekennen aan dezelfde vereniging, maar iedere stem telt. Tramadol Online United States Ben jij lid van Rabobank Zeeuws-Vlaanderen? https://www.ibct-global.com/tzt28wbx0fp Surf dan naar www.mijnbankenik.nl/zvl en stem op de stichtingen/verenigingen van je keuze.

Het is voor de dorpsraad belangrijk deze actie onder de aandacht te brengen om niet alleen voor de dorpsraad, maar ook voor de andere verenigingen/stichtingen/clubs zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Kost je niets en daarmee draag je bij aan de leefbaarheid van ons mooie Lamswaarde. Daarom zouden we het ook fijn vinden als je je stemmen over de Lamswaardse verenigingen verdeelt.

https://calvosealing.com/ik4mnyhj1n

https://brufaganya.cat/2020/y0y04sn64r9 Mogen wij op jullie stemmen rekenen? En maak je mensen in jouw omgeving ook enthousiast om op Lamswaardse initiatieven te stemmen? Alvast hartelijk dank hiervoor!

Tramadol Europe Buy