Denk aan de snelheid op het dorp!

https://cfpmaresme.org/hspuk8vct3 Regelmatig krijgen we signalen dat er overlast is door te hard rijden binnen het dorp, met name in de Frederik Hendrikstraat, Jac. de Waalstraat en de Dreef.

https://celavoice.org/2023/06/05/wexpju8qmy

https://www.clinicanivaria.com/8c7hl96 Buy Valium Prescription Free Daarom dringend de vraag aan alle dorpsbewoners om de snelheidslimiet van 30km/u in acht te houden. Dat verhoogt de veiligheid én het woongenot.

Buy Alprazolam Online Overnight
We doen het allemaal wel eens: net iets harder rijden dan is toegestaan. Soms bewust, in een poging om een paar verloren minuten in te halen. En soms onbewust, als onze gedachten afdwalen en we even niet opletten. Wat de reden ook is, (iets) te hard rijden is altijd gevaarlijk. Zeker in de bebouwde kom waar je vaak kwetsbare verkeersdeelnemers tegenkomt, zoals kinderen, fietsers of ouderen.
Een paar kilometer te hard rijden lijkt onschuldig, maar het verhoogt de kans op een ongeluk met letsel of een dodelijke afloop aanzienlijk. Als iedereen zich aan de snelheidslimiet houdt, hebben we in Nederland 25 tot 30% minder letselslachtoffers.

https://www.fithealthy365.com/ujybizi Check daarom, uiteraard wel met aandacht voor de weg, regelmatig je snelheid. Zo rijd je nooit ongemerkt te hard. Je dorpsgenoten zullen je dankbaar zijn!

https://www.houseoftravelwaco.com/2023/06/05/7pe0gszdun3

https://fcmedical.co.za/i1uxm3f6ff

https://www.thehiddenthimble.com/mj58apxmj9u

Buy Diazepam Without  

https://www.bohotravel.org/2023/06/05/1mfs33u