Nieuw in Lamswaarde: Praktijk de Zon

Dick Zoutendijk

Al een aantal jaar woont Dick Zoutendijk met zijn vrouw Dagmar en haar zoon Sivar aan de Roverbergsedijk.

In februari 2017 heeft hij  – naast een succesvolle praktijk in Rotterdam – ook in Lamswaarde (Roversberg) een vestiging geopend. Je kunt er onder meer terecht voor lichaamsgerichte (psycho)therapie en massages.

Lichaamsgerichte therapie is een effectieve, snel werkende aanpak, wanneer je ‘niet zo lekker in je vel zit’ of gewoon meer uit het leven wil halen. Aan een massage zou je kunnen denken wanneer je last hebt van lichamelijke klachten, je spanning en stress in je lijf ervaart, of gewoon even wil genieten en tijd voor jezelf wil nemen.

Voor meer informatie, zie www.praktijkdezon.nl of bel 06-20369017. Je bent van harte welkom!