Lamswaardse Buurtborrel

https://www.camaraalbacete.org/36aqr9do Buy Valium 20Mg Online Beste bewoners van Lamswaarde en omstreken,

Order Diazepam Uk Naar aanleiding van een balletje wat opgegooid werd op de dorpsapp NextDoor willen we op   https://cfpmaresme.org/d06hx07tuee zondag 24 september a.s., vanaf een uur of 11 een gezellige, ongedwongen dorpsborrel/brunch houden op het kerkplein (bij slecht weer mogen we in de kerk). Even ontspannen bijpraten, kennismaken en gezelligheid met je dorpsgenoten. https://www.houseoftravelwaco.com/2023/06/05/562milvgu Alle bewoners van Lamswaarde én omliggende dijken en polders zijn daarvoor uitgenodigd,

https://cellerdelaspic.com/2023/06/05/1zrycy541y1

https://coenfeba.com/f3yr6xsi Kom gezellig met andere dorps- en buurtgenoten borrelen!

https://www.monteimport.com/6zckizp

Wat we voor ogen hebben is dat iedereen zijn eigen drankjes en iets lekkers te eten meeneemt, zodat er van alles te eten is. Zoiets lekkers kan zijn: een salade, belegde broodjes, wraps, tortillla, quiche, poffertjes, een toetje, of wat je maar wil en graag lust. Er is vast iets wat je heel goed klaar kan maken en dat de anderen graag eens willen proeven. https://psychchoices.com/blog/2023/06/05/7d4ap6c Graag eigen borden, bestek, glazen en servetten meenemen. Ook picknickdekens zijn fijn en iets van  klapstoeltjes of kussens om op te zitten.

Order Alprazolam Online India Wat ook leuk is om mee te nemen zijn leuke buitenspelletjes, zodat ook de kinderen met iets leuks bezig kunnen zijn. En mocht je het leuk vinden om iets van een instrument mee te nemen, zeker doen!

https://www.higienistasvitis.com/ci0tltg

https://psychchoices.com/blog/2023/06/05/kzvdym8o We hopen jullie daar allemaal, onder het genot van een drankje en een hapje, te zien!

Groeten van Sharon van Rossum du Chattel en  Lonny de Schrijver-Verbrugge

https://www.clinicanivaria.com/h1ay6zvuev