Aankondiging Caritas inzameling

Na de mooie inzameling van houdbare melk dit voorjaar voor de Voedselbank, willen we opnieuw deze onmisbare organisatie steunen. Er zijn immers nog steeds veel gezinnen die wel een materieel steuntje kunnen gebruiken. Deze keer willen we pastasaus inzamelen, saus waar je heerlijke pastagerechten mee kunt maken, maar waar je ook een lekkere soep mee kunt bereiden.

Caritas Oost Zeeuws Vlaanderen heeft al een begin gemaakt met deze actie en al heel wat potten saus aangeschaft. Hoe mooi zou het zijn als de stapel die nu al achterin elke kerk staat, uitgroeit tot een enorme berg waar veel gezinnen mee geholpen kunnen worden! U helpt er rechtstreeks uw medemens mee en er blijft niets aan de strijkstok hangen! Beter kan niet!

Inleveren kan in elke kerk en bij fam. van Driessche, past. Willemstraat 3, Lamswaarde, tot 10 december. Zegt het voort en alvast heel hartelijk dank!