Over ’t Eilig Land

https://coenfeba.com/zfkhia5h1u6 Lamswaarde, ook wel ’t Heilig Land genoemd, is een klein dorp in de Gemeente Hulst (Zeeuws-Vlaanderen), met ong. 550 inwoners Het rijke verenigingsleven zorgt voor veel vertier in het gezellige dorp. Voor het relatief kleine dorp zijn er veel faciliteiten. Zoals een bruin café, golfbaan, een multifunctioneel dorpshuis, een sportveld, speeltuintje, school en nog veel meer….

https://cfpmaresme.org/8byydhsrunv

Prachtige omgeving https://cellerdelaspic.com/2023/06/05/lwzxjcb1690 Lamswaarde ligt op 3 km van de Westerschelde. Je kunt er prachtig wandelen en fietsen. Genieten van de rust en de mooie omgeving. Met schitterende uitzichten op het water waar grote schepen af en aan varen naar de wereldhaven van Antwerpen.

https://celavoice.org/2023/06/05/20nno3ix5a https://www.atriainnovation.com/0umaeq3 Centraal gelegen  Order Alprazolam 1Mg In Antwerpen sta je binnen een half uur. Lamswaarde ligt op 2 km afstand van Kuitaart. Waar de authentieke molen Vogelzicht te bewonderen is. Op 6 km afstand ligt Kloosterzande, met o.a een grote supermarkt. Vestingstadje Hulst ligt op 8 km afstand. Een heel centraal gelegen dorp dus :-).

https://ibqfabrics.com/hp7ggajbv3