Kinderopvang ’t Lammetje

Welkom bij kindercentrum ‘t Lammetje. Onze locatie vind je in basisschool de Oostvogel in Lamswaarde. We hebben een groep voor 0-4 jarigen, een peutergroep/peuterspeelzaal en een bso voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Fijne en veilige ruimte
Binnen hebben we een fijne ruimte die in verschillende hoeken is verdeeld. Zo hebben we een heuse winkel en een keuken om de lekkerste gerechten in te maken. Ook hebben we gezellige zithoek om even bij te komen, wat ook wel eens fijn kan zijn. Voor de baby’s is er een mooie box voor als er behoefte is aan rust. Maar de hele kinderdagverblijf ruimte is ook veilig voor de jongste kinderen. Voor kinderen die moeten slapen hebben we een aparte slaapkamer met camera toezicht.

Heerlijke, groen speelplaats
Buiten beschikken we over een heerlijke, groene speelplaats met een grote speeltuin. Alle kinderen, groot en klein, kunnen zich hier prima amuseren.

Openingstijden
We zijn geopend op maandag van 7:30 – 12:15 uur, dinsdag en donderdag van 7:30 – 18:00 uur. Wanneer er voldoende animo is willen we onze openingstijden graag verruimen.

Meer informatie
Wilt u meer informatie, dan kunt u naar het kdv bellen. Voor een afspraak kunt u de pedagogisch medewerker bereiken op de dagen dat de kinderopvang geopend is op telefoonnummer 0114-690492 en www.kinderopvangzvl.nl.

Inschrijven
www.kinderopvangzvl.nl/contact/inschrijvenkozv

Kom eens bij ons kijken, er is altijd nog wel een plaatsje vrij voor een nieuw vriendje of vriendinnetje!