BSO ’t Lammetje

BSO ‘t Lammetje is gevestigd in basisschool de Oostvogel in Lamswaarde en is een onderdeel van Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen. Wij hebben een vast team van pedagogische medewerkers.

Kinderen 4 t/m 12 jaar
Onze groep bestaat uit kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. De basisgroep van de bso is in de kinderopvang ruimte binnen school. Maar in overleg met school mogen we ook andere ruimten van school gebruiken, wanneer de kinderen dat graag willen. Meestal zitten de kinderen heerlijk een spelletje te doen of te knutselen in de kinderopvang ruimte.

Heerlijk buitenspelen
Ook kunnen we gebruik maken van de  2 grote pleinen waar het heerlijk buitenspelen is. De oudste kinderen mogen op het voorste plein spelen. Voor de jongere kinderen zijn op het plein achter school er zandbakken, een klimparadijs, een speelhuis met glijbaan, een buitenkeuken en bomen. Ook beschikken we  over fietsen, skeelers en ander buitenspeelmateriaal. De kinderen kiezen er meestal voor om samen op het achterste plein te spelen, wel zo gezellig.
We geven ook huiswerkondersteuning. We bieden een vertrouwde, veilige, gezellige opvang waar de kinderen centraal staan.

Openingstijden
We zijn geopend op maandag, dinsdag en donderdag voor schooltijd en op dinsdag en donderdag na schooltijd. Wanneer er voldoende animo is willen we onze openingstijden graag verruimen.

Meer informatie
Wilt u meer informatie, dan kunt u naar de bso bellen. Voor een afspraak kunt u de pedagogisch medewerker, bereiken op de dagen dat de kinderopvang geopend is, op telefoonnummer 0114-690492 of www.kinderopvangzvl.nl

Inschrijven
www.kinderopvangzvl.nl/contact/inschrijvenkozv