EHBO

https://dinamizartj.com/xpp4edgb7n De E.H.B.O. vereniging Lamswaarde is een kleine vereniging met een 25 enthousiaste leden. Tijden de lessen gaat het vooral om het oefenen van de Eerste Hulp bij ongevallen totdat de deskundige hulp arriveert of totdat je zelf met het ”slachtoffer” naar de dokter kunt gaan.

https://calvosealing.com/ny2am1b9bbu

https://www.bufete-albanes.com/2023/09/20/1njbur6f Vaste instructeur https://infoavan.com/06k0otr De avonden worden verzorgd door onze vaste instructeur Annelies de Waal. Tijdens de lessen maken wij gebruik van een tweetal gediplomeerde LOTUS vrijwilligers, die ervoor zorgen dat de lessen zo realistisch mogelijk gegeven worden.

https://infoavan.com/ksv0qcx4

Buying Tramadol Naast het serieuze oefenen tijden de lessen staat binnen de EHBO Lamswaarde ook een stukje gezelligheid centraal. De lessen worden gegeven op maandag/dinsdag/woensdagavond in dorpscentrum De Luifel.

https://www.bufete-albanes.com/2023/09/20/pmu0tm3dr9

Cheap Tramadol Next Day Delivery E.H.B.O. is niet moeilijk, gemakkelijk te leren en vooral handig in de praktijk!

https://ics-seville.org/m0udcs0fs

Tramadol Cheap Online Diverse cursussen U kunt bij de EHBO Lamswaarde o.a. terecht voor:

https://www.ibericadron.com/la5oup6ed
  • Basiscursus EHBO
  • Instructie reanimatie en het gebruik van de AED
  • Herhalingslessen voor de jeugd met het EHBO-Diploma A
  • Assistentie tijdens (dorps)activiteiten en inzet bij calamiteiten

https://fundacionfdi.org/2023/09/20/9ilyhix1b Tramadol Europe Buy Basiscursus EHBO https://cafearabo.com/pkdl7n5hnw1 In de cursus gaat het vooral om het verlenen van de Eerste Hulp Bij Ongelukken. Tramadol Online Illinois De basiscursus bestaat uit 15 lesavonden en het examen. De opleidingskosten zijn afhankelijk van het aantal cursisten.

https://prepnsell.com/blog/2023/09/20/0ijl8sw https://cafearabo.com/7my2an0 Instructie Reanimatie en AED https://prepnsell.com/blog/2023/09/20/mkxdvi5 In oktober 2008 heeft de EHBO Lamswaarde een AED kunnen aanschaffen, geheel bekostigd door de gemeente Hulst. De AED is te vinden bij de ingang van De Luifel. Maar… Het is natuurlijk belangrijk dat er voldoende mensen zij die er mee om kunnen gaan. De opgeleide EHBO-ers zijn niet altijd thuis en het is verspilde tijd, wanneer je eerst iemand moet gaan halen.

https://www.ibericadron.com/287cqfpzzhd

https://cafearabo.com/2ljtodq8 Want… Bij iedere reanimatie geldt: iedere seconde telt.

https://dinamizartj.com/69bkvqesa

Tramadol With Paypal De EHBO streeft er daarom naar, dat zoveel mogelijk mensen in Lamswaarde bekwaam zijn om te reanimeren en daarbij de AED kunnen gebruiken. Want tenslotte is de AED alleen een hulpmiddel dat kan helpen bij de reanimatie, m.a.w. je moet dus ook kunnen reanimeren!

De EHBO Lamswaarde organiseert regelmatig een instructie-avond, waarvoor iedereen vanaf 15 jaar zich kan aanmelden. Zodra er voldoende belangstelling is, wordt de instructie-avond georganiseerd.

https://www.grupoalliance.com/2023/09/20/xiuteprdwb8

https://fundacionfdi.org/2023/09/20/m62u7qmtsw Het is ook mogelijk om met een eigen groep/vereniging aan te melden, voor deze instructie-avond. De kosten bedragen €25,- p.p. inclusief certificaat en een herhalingsles.

https://www.foroacce.com/ncu6fyyu

Herhalingslessen voor de jeugd
Elke twee jaar wordt er tijdens de les van groep 7 en 8 op basisschool De Oostvogel de EHBO-cursus voor het jeugddiploma A gegeven.

https://www.ibct-global.com/q68tzmp

https://circulofortuny.com/cob4l95o19 De EHBO Lamswaarde biedt deze kinderen daarna de gelegenheid om hun EHBO-kennis te oefenen en op peil te houden. Tijdens het EHBO-seizoen worden ervoor de jeugd 4 oefenlessen georganiseerd. De kosten hiervoor bedragen €12,50.

https://circulofortuny.com/akff5it3qx7

https://prepnsell.com/blog/2023/09/20/787vud3 https://www.grupoalliance.com/2023/09/20/6yj97wrn1 Assistentie bij (dorps)activiteiten en calamiteiten
Regelmatig krijgt de EHBO Lamswaarde het verzoek om assistentie de verlenen tijden (dorps)activiteiten. Zo zijn we jaarlijks present tijdens de carnavals-avonden in De Luifel, het wijkentoernooi van SDO’63, kermis op de wai van Babs en verlenen we hulp tijden de Reynaert-fietstocht wanneer er een stopplaats in Lamswaarde is. Daarnaast is een aantal van onze leden beschikbaar om hulp te bieden bij een calamiteit in de gemeente Hulst.

https://dinamizartj.com/olw45x7txr Bent u intussen nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie? Voor informatie of aanmelding kunt u terecht bij het secretariaat:

Tramadol Eu Online

Buying Tramadol Online Cod Greetje van Driessche, Pastoor Willemsstraat 3, 4586 AJ Lamswaarde
Tel: 0114 – 690 683 / edwinvand@zeelandnet.nl

https://ics-seville.org/rgnhv7pbg4