EHBO

https://curiousasacathy.com/ej0oyle De E.H.B.O. vereniging Lamswaarde is een kleine vereniging met een 25 enthousiaste leden. Tijden de lessen gaat het vooral om het oefenen van de Eerste Hulp bij ongevallen totdat de deskundige hulp arriveert of totdat je zelf met het ”slachtoffer” naar de dokter kunt gaan.

https://curiousasacathy.com/llhne9o9d93

https://missourifbla.org/2023/01/31/nwtdy9szkct Vaste instructeur De avonden worden verzorgd door onze vaste instructeur Annelies de Waal. Tijdens de lessen maken wij gebruik van een tweetal gediplomeerde LOTUS vrijwilligers, die ervoor zorgen dat de lessen zo realistisch mogelijk gegeven worden.

https://dieseldatabase.com/bu4s6cd1x4 Naast het serieuze oefenen tijden de lessen staat binnen de EHBO Lamswaarde ook een stukje gezelligheid centraal. De lessen worden gegeven op maandag/dinsdag/woensdagavond in dorpscentrum De Luifel.

E.H.B.O. is niet moeilijk, gemakkelijk te leren en vooral handig in de praktijk!

https://www.lifesatomato.com/2023/01/31/zmn1yvyi

https://www.creativecommonsprayer.com/uncategorized/tedki145 https://www.moisttech.com/bs4rhpf9ug Diverse cursussen Alprazolam Borderline U kunt bij de EHBO Lamswaarde o.a. terecht voor:

  • Basiscursus EHBO
  • Instructie reanimatie en het gebruik van de AED
  • Herhalingslessen voor de jeugd met het EHBO-Diploma A
  • Assistentie tijdens (dorps)activiteiten en inzet bij calamiteiten

https://www.catraldoylecreative.com/u7nu7fkb0 Basiscursus EHBO In de cursus gaat het vooral om het verlenen van de Eerste Hulp Bij Ongelukken. https://daccordshirts.com/auqdfau03 De basiscursus bestaat uit 15 lesavonden en het examen. De opleidingskosten zijn afhankelijk van het aantal cursisten.

Instructie Reanimatie en AED https://missourifbla.org/2023/01/31/94124lorh In oktober 2008 heeft de EHBO Lamswaarde een AED kunnen aanschaffen, geheel bekostigd door de gemeente Hulst. De AED is te vinden bij de ingang van De Luifel. https://www.catraldoylecreative.com/3ti9ncykwy Maar… Het is natuurlijk belangrijk dat er voldoende mensen zij die er mee om kunnen gaan. De opgeleide EHBO-ers zijn niet altijd thuis en het is verspilde tijd, wanneer je eerst iemand moet gaan halen.

https://concordiadirecto.com/kzopq9jyi

https://daccordshirts.com/spigcy262o9 Want… Bij iedere reanimatie geldt: iedere seconde telt.

https://www.celestissima.org/8y783thv De EHBO streeft er daarom naar, dat zoveel mogelijk mensen in Lamswaarde bekwaam zijn om te reanimeren en daarbij de AED kunnen gebruiken. Want tenslotte is de AED alleen een hulpmiddel dat kan helpen bij de reanimatie, m.a.w. je moet dus ook kunnen reanimeren!

https://lvrealty4sale.com/0fms1dwhtb3

Best Site To Order Xanax Online De EHBO Lamswaarde organiseert regelmatig een instructie-avond, waarvoor iedereen vanaf 15 jaar zich kan aanmelden. Zodra er voldoende belangstelling is, wordt de instructie-avond georganiseerd.

https://concordiadirecto.com/mgfw8khgs

I Want To Buy Alprazolam Online Het is ook mogelijk om met een eigen groep/vereniging aan te melden, voor deze instructie-avond. De kosten bedragen €25,- p.p. inclusief certificaat en een herhalingsles.

https://www.celestissima.org/8qps9y9ohk

https://dieseldatabase.com/69z7j05xra Herhalingslessen voor de jeugd https://www.creativecommonsprayer.com/uncategorized/ss2jsu1r Elke twee jaar wordt er tijdens de les van groep 7 en 8 op basisschool De Oostvogel de EHBO-cursus voor het jeugddiploma A gegeven.

https://cbwmagazine.com/zywyooyynp0 De EHBO Lamswaarde biedt deze kinderen daarna de gelegenheid om hun EHBO-kennis te oefenen en op peil te houden. Tijdens het EHBO-seizoen worden ervoor de jeugd 4 oefenlessen georganiseerd. De kosten hiervoor bedragen €12,50.

https://immrfabulous.com/2023/01/31/m4fz9uj9

https://botanicalorganic.com/3schkr42 https://concordiadirecto.com/y5z2jldnbor Assistentie bij (dorps)activiteiten en calamiteiten https://cocktailsinteacups.com/2023/01/fn0jg75ew9z.html Regelmatig krijgt de EHBO Lamswaarde het verzoek om assistentie de verlenen tijden (dorps)activiteiten. Zo zijn we jaarlijks present tijdens de carnavals-avonden in De Luifel, het wijkentoernooi van SDO’63, kermis op de wai van Babs en verlenen we hulp tijden de Reynaert-fietstocht wanneer er een stopplaats in Lamswaarde is. Daarnaast is een aantal van onze leden beschikbaar om hulp te bieden bij een calamiteit in de gemeente Hulst.

Real Xanax Bars Online Bent u intussen nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie? Voor informatie of aanmelding kunt u terecht bij het secretariaat:

Buy Alprazolam Powder China

Online Xanax Bars Greetje van Driessche, Pastoor Willemsstraat 3, 4586 AJ Lamswaarde Tel: 0114 – 690 683 / edwinvand@zeelandnet.nl