Interview Familie Hopmans uit de Pastorie

Wie kent de Familie Hopmans uit de Jac. nog? Piet en Annet met hun kroost? Hoe gaat het met ze? Lees het hieronder maar. Annet vertelt ….

‘In 1984 zijn we in Lamswaarde gaan wonen. We woonden daar in de pastorie. Er waren toen al 3 kinderen: Erik, Sjoerd en Sarah. In de eerste jaren zijn daar nog 2 kinderen bijgekomen, Suzanne en Inge. We hebben daar met veel plezier onze jeugd doorgemaakt. Vooral de rust die daar heerste was heel fijn. Lekker buiten spelen op den dijk, fietsen door het dorp en spelen met iedereen. De leuke kinderfeestjes en schoolactiviteiten! We hebben genoten van onze tijd in Lamswaarde.

Verhuisd naar Roosendaal
Toen Inge klaar was op de basisschool zijn we verhuisd naar Roosendaal. Merendeel van ons woont daar nu nog. Piet en Annet hebben in onze beginjaren in Roosendaal in het centrum gewoond. Voor de kinderen erg ideaal, vlakbij de stad en de kroeg! Daarna hebben ze en opknapboerderij gekocht, waar ze nog steeds met veel plezier wonen.

De kids
Erik werkt als calculator bij A en B Groep. Daarnaast is hij getrouwd en hebben zij een dochtertje Emma. Sjoerd is de enige die niet meer in Roosendaal woont. Hij is piloot bij Oman Air en woont in Indonesië. Daar heeft hij ook zijn vrouw leren kennen.  Sarah is technisch tekenaar bij Enexis. Daarnaast is ze getrouwd en heeft ze 3 kinderen: Isis, Jonah en Indie. Suzanne is net als Annet met kinderen gaan werken. Ze woont samen en heeft net als Sarah ook 3 kinderen: Liam, Kay en Jolie. Inge, de jongste van het stel, werkt bij Stay Okay, een hostel in de bossen. Ze woont samen met Kevin en hebben samen een kindje. Kevin heeft al een zoontje uit een eerder huwelijk.

Hopmans

Piet & Annet
Nadat alle kinderen  de deur uit waren zijn wij verhuisd naar een heerlijk plekje uit de drukte van Roosendaal. Een heerlijk rustig  boerderijke waar het goed toeven is! Piet werkt nog steeds als bedrijfsarts en Annet is nu een jaar of 4 gastouder op de boerderij. Omdat het zo’n mooi plekje is, loopt dat erg goed. Daarom zijn we nu de stal aan het verbouwen tot kinderdagverblijf. Als alles doorgaat starten we in januari 2016 met ons nieuwe kinderdagverblijf. Suzanne zal dan mede-eigenaar worden en t.z.t. alles overnemen zodat ik over een aantal jaar lekker samen met Piet kan gaan genieten van onze rust. Natuurlijk zijn we blij als we mensen uit Lamswaarde bij ons op bezoek krijgen, dus iedereen is welkom!’

Familie Hopmans