Project EU Schoolfruit van start op De Oostvogel

Buy Valium Roche We hebben ook dit jaar weer ingeschreven op het project EU Schoolfruit en nu is bekend dat we mee mogen doen met dit project. Na de herfstvakantie is het project opgestart en  krijgen alle kinderen op woensdag, donderdag en vrijdag gratis fruit op school. Dit fruit  is dus bedoeld voor in de ochtendpauze. Het  project loopt t/m 22 april 2016. De school zal als tegenprestatie schoolfruitposters ophangen en lessen over gezonde voeding verzorgen. Supermarkt Lidl is voor onze school de schoolfruitleverancier. De afgelopen weken hebben de kinderen al peer, appel, sinaasappel, banaan, mandarijn, komkommer, worteltjes en snoeptomaatjes gekregen. Vooraf krijgen alle ouders via de mail bericht welk fruit er die week op school aanwezig is. Als school dragen we zo bij aan voorlichting over fruit als gezond onderdeel van ons voedsel.

https://ideasinversion.com/an69evl

Wat is verder belangrijk om te weten ?

Buy Alprazolam Online Pharmacy
  • https://www.clinicanivaria.com/8neunhaw0u Het is lekker en gezond. Op dit moment eet maar 2% van de Nederlandse kinderen genoeg groente. Een kwart krijgt elke dag twee stuks fruit. De porties vergroten is gemakkelijk en levert gezondheidswinst op. Een goede eerste stap is: vaker fruit en groente eten op school.
  • https://www.fithealthy365.com/t2g22vv6t6c Het werkt. Leerlingen die naar een school gaan met een goed schoolfruitbeleid, kiezen thuis ook vaker voor fruit tussendoor. Ook eten zij meer groente dan voorheen. 80% van de ouders vindt schoolfruit prettig.
  • Het is helder. Voor ouders en leerkrachten is het gemakkelijk om het schoolfruitbeleid uit te leggen.
  • Het is duurzaam. Veel soorten fruit en groente hebben een relatief lage klimaatbelasting. Dat geldt voor soorten uit de volle grond en van het seizoen, maar bijvoorbeeld ook voor een aantal importproducten, zoals bananen en sinaasappels.
  • https://www.sidalava.org/1f5bc2zr Het is leerzaam. Kinderen ontdekken meer over de herkomst van eten, de seizoenen en over de verschillende soorten fruit en groente.
  • Het kan helpen om overgewicht te voorkomen. Op dit moment is één op de zeven kinderen te zwaar. Fruit en groente verzadigen goed en leveren relatief weinig calorieën. Als kinderen meekrijgen dat fruit en groente lekker zijn voor tussendoor, kan dit helpen om minder te snoepen en snacken.
  • Buy Xanax On The Street Een gezonde school presteert beter. Leerlingen op scholen waar gezond wordt gegeten zitten lekkerder in hun vel, krijgen minder snel griep, voelen zich fitter en leren makkelijker.

https://cellerdelaspic.com/2023/06/05/85knt6h EU-Schoolfruit werkt! Het is lekker, gezond, leerzaam en duurzaam!

https://www.monteimport.com/699u89fov

https://cfpmaresme.org/mf3710yy Fruit

https://www.sidalava.org/ofdfi9er

https://psychchoices.com/blog/2023/06/05/vcqcz7wvl5z  

https://fcmedical.co.za/2k6rgmcr4t

 

https://www.bohotravel.org/2023/06/05/07k26gboc8j

https://www.camaraalbacete.org/qp5cid079r  

 

https://www.camaraalbacete.org/7v3jughak

https://www.monteimport.com/6e8ki53  

https://www.houseoftravelwaco.com/2023/06/05/uhz61ajjp

Buy Carisoprodol Online  

https://psychchoices.com/blog/2023/06/05/q23wppm

https://coenfeba.com/5ky0n3gb3s8  

https://cfpmaresme.org/p0ooiu1sjr