Geef je Tafeltennisvereniging RDT ook een stem (Rabobank clubkas-actie)?

Tafeltennisvereniging Rond de Tafel bestaat dit jaar 30 jaar! We zijn bezig met het organiseren van leuke dingen. Naast de nodige tijd, kost dit geld. We hebben al toezeggingen gekregen van diverse sponsoren. Maar we zijn er nog niet! Vandaar doen we graag een beroep op de Rabobank clubkas-actie. Wat is dat nu eigenlijk? Lees het hier.

Stemperiode 6 t/m 18 april
Bent u lid van de Rabobank? Dan kunt u op ons stemmen. Leden bepalen welke verenigingen en stichtingen een bijdrage krijgen en hoe hoog dit bedrag is. Ieder Rabobank-lid krijgt vijf stemmen. Tijdens de stemperiode van 6 april tot en met 18 april 2016 kunt u stemmen. Hoe meer stemmen op RDT worden uitgebracht, hoe meer geld we krijgen. Begin april krijgen Rabobank-leden uitleg en een persoonlijke stemcode per post.

Heb je vragen? Neem contact op met RDT. Contactpersoon: Frank van Puijvelde of Marscha de Booij.