De reünie: een dag om nooit te vergeten!

Afgelopen zaterdag 26 september was de reünie van de Maria-meisjesschool en de St. Joseph-jongensschool in Lamswaarde. Wat ooit begon met een gesprek tijdens carnaval in Lamswaarde tussen oud-klasgenoten René Dankaart en Johan van Driessche werd uiteindelijk een dag om nooit meer te vergeten. Een dag met bijna 500 oud-leerlingen, een dag vol verhalen, anekdotes, fotomomentjes, herkenning en vooral heel veel plezier.

Al voor binnenkomst ontstonden de gesprekken over vroeger, over die goeie ouwe tijd. Binnen waren er ook nog eens de oude film en foto’s die ook een hoop herinneringen opriepen. Een waar feest van herkenning voor alle aanwezigen.

Het organisatiecomité kijkt terug op een zeer geslaagd evenement waarop iedereen het uitstekend naar de zin had. De vele leuke foto’s die gemaakt zijn, zijn hier te zien en te downloaden. Daar kun je de dag nog eens herbeleven en ook uit de foto’s blijkt weer: het was een dag om nooit meer te vergeten!