De Oostvogel kijkt terug op geslaagde activiteitenmiddag!

De rommelmarkt begon om 13 uur, maar de eerste mensen stonden al voor het hek om 12 uur. Met prima weer was het ook niet zo erg om te wachten. Maar deze echte rommelmarkt fanaten waren blij dat ze om 13 uur dan eindelijk naar binnen mochten. En na hun volgden vele andere mensen. Mensen van het dorp, maar ook velen van buiten het dorp. De kinderen waren buiten niet weg te slaan bij het springkussen en de leuke spelletjes. Het jeugdorkest zorgde buiten voor de muzikale omlijsting. Ook binnen hebben we veel lachende gezichten gezien. Prachtige prijzen werden verloot en bij het rad van fortuin waren de kaarten steeds snel uitverkocht. De speciale gast van deze middag, de Minion, is heel wat keertjes op de foto gegaan, gelukkig vond hij dat helemaal niet erg. Van de wafels werd goed gesmuld en later kwam jong en oud nog gezellig wat drinken. Een mooi voorbeeld van hoe dorp en school samen komen. De organisatie is erg blij met alle sponsoren, vrijwilligers én bezoekers die ervoor gezorgd hebben dat het weer een geslaagde middag is geworden!