In memoriam dorpsgenoten Sjors en Frans

Afgelopen maand was er verdriet. Verdriet om het verlies van twee mooie dorpsgenoten.

Op 12 oktober 2015 overleed Sjors de Waal (81). En 10 dagen later, op 22 oktober 2015, namen we afscheid van Frans van Laere (82 jaar).

Markante dorpsgenoten
Sjors en Frans waren echte dorpsmensen. Markante dorpsgenoten. Niet zomaar Sjors, niet zomaar Frans. Ze waren betrokken bij de voetbalvereniging, de carnavalsvereniging, het dorpscafé, evenementen en veel meer. Maar vooral betrokken bij dorpsgenoten onderling. En kaartmaatjes van elkaar.

Twee echte Lamsoren
Altijd een praatje. Altijd een groet. Mannen die je altijd wel even tegenkwam op ’t durp … Sjors en Frans blijven in herinnering als twee echte Lamsoren. We zullen deze twee mooie dorpsgenoten missen!

Veel sterkte voor Ria, José en beide families.

Sjors
Ria en Sjors de Waal
José en Frans van Laere
José en Frans van Laere