Lamswaarde bloemendorp

Zoals tijdens de algemene vergadering van 18 januari besproken is, is een werkgroep gestart met de opzet van Lamswaarde ‘bloemendorp’.

Dit jaar wordt gestart met het opfleuren van diverse plaatsen in het dorp. Bij de ingangen van het dorp en op specifieke plaatsen zullen fietsen met manden komen. De manden worden gevuld met bloemen (o.a. geraniums, helichrysium, allisium, klimop).

Natuurlijk kun je ook je eigen voortuin opfleuren met bloembakken. De werkgroep heeft afspraken gemaakt met leveranciers en kan daardoor een kant- en- klare bloembak aanbieden voor €10,-. De bakken,  zoals hieronder weergegeven (kunststoffen Elho-bakken, rechthoekig: 50cm breed, rond: 30cm doorsnede, niet verzwaard), kunnen tijdens Koningsdag opgehaald worden, zodat Lamswaarde er vanaf mei fleurig bij staat. Wil je een of meer kant- en- klare bloembakken? Laat dat dan vóór 16 april a.s. weten via dorpsraad@lamswaarde.com!

bloemendorprondebak bloemendorplangebak

Maandag 25 april worden alle bloemen geplant en de fietsen geplaatst. Heb je zin om mee te helpen? Laat het weten aan een van de werkgroep, leden of stuur een mail naar: dorpsraad@lamswaarde.com.

Bloemendorp: bloembakken beplanten en fietsen plaatsen

Heb je materialen die we mogen gebruiken om Lamswaarde op te fleuren?
Wij zijn nog op zoek naar:

  • Zinken emmers/ teilen
  • Rieten manden

Als je iets hebt dat we mogen gebruiken, horen we het graag!
Alvast bedankt!

Namens de werkgroep,
Hilde Mahu, Lilian Acke, Carina Fassaert, Aukje de Bakker en Renata Vereecken
————————————————————————————————————————-

Laat het ons voor 16 april weten
als je met Koningsdag (27 april) een bloembak wilt!