Reanimatie Cursus

*  Instructie Reanimatie en AED  *

Maandag 18 november of Woensdag 27 november

In oktober 2008 heeft de EHBO Lamswaarde een AED kunnen aanschaffen, geheel bekostigd door de gemeente Hulst. De AED is te vinden bij de ingang van de Luifel.Maar….. het is natuurlijk belangrijk dat er voldoende mensen zijn die er mee om kunnen gaan. De opgeleide EHBO-ers zijn niet altijd thuis en het is verspilde tijd, wanneer je eerst iemand moet gaan halen. Want…. bij reanimatie geldt: iedere seconde telt!!

De EHBO streeft er daarom naar, dat zoveel mogelijk mensen in Lamswaarde bekwaam zijn om te reanimeren en daarbij de AED kunnen gebruiken.Want tenslotte is de AED alleen een hulpmiddel dat kan helpen bij de reanimatie, m.a.w. je moet dus ook kunnen reanimeren! De EHBO Lamswaarde organiseert regelmatig een instructie-avond, waarvoor iedereen vanaf 15 jaar zich kan aanmelden. Zodra er voldoende belangstelling is, wordt de instructie-avond georganiseerd.

Het is ook mogelijk om met een eigen groep/vereniging aan te melden voor deze instructie-avond. De kosten bedragen € 25,= p.p. inclusief certificaat en een herhalingsles.

Voor zowel 18 november als 27 november zijn er nog enkele plaatsen vrij!

Aanmelden kan bij Greetje van Driessche
tel: 0114-690 683 of edwinvand@zeelandnet.nl