Geslaagd jubileum EHBO

Wat was het een mooie dag afgelopen zaterdag. Ons 70 jarig jubileum is goed gevierd. Om 14.00 begon de reünie die goed bezocht werd door oudleden. Een gezellig samen zijn met een lekker hapje en een drankje. Ook was er van alles te bekijken, van foto’s uit 1923 tot hoe ons darmstelsel nu eigelijk werkt. Brancards uit de vorige eeuw en een kennistest op de laptop. Hier zag je toch vooral dat er in de loop der jaren heel veel veranderd is voor de EHBO’er. De voorzitter, Lucien de Maat, opende de middag met een mooie speech, waarna hij van de district regio voorzitter een mooie plakkaat kreeg voor het 70 jarig jubileum van de vereniging. En als slagroom op de taart trad in de namiddag onze eigen burgemeester binnen met gevolg, familie van Lucien en de Djèrken voor de Koninklijke Onderscheiding die hij kreeg voor zijn jarenlange inzet voor de EHBO, Carnaval en het verenigingsleven van Graauw! Dik verdiend en nogmaals gefeliciteerd. Rond 18.30 zijn de leden van de vereniging met aanhang lekker gaan eten bij cafe In het zicht der Schelde, en dit ging nog lang door tot in de late uurtjes…

Weer een mooie mijlpaal om op terug te kijken en als vereniging willen wij het organiserend comité nog even extra bedanken: Angelè, Greetje en Femke, top gedaan👌🏼🎉